Onze activiteiten zijn i.v.m. het corona virus gestopt tot eind augustus.

  • Fit bij de koffie
  • Bingo
  • Spelletjesmiddag
  • Creatief ontwerpen
  • Samen Muziek maken

Fit bij de koffie

Fit en flexibel blijven als senior
Elke dinsdagochtend van 10:00 tot 11:30 Fit bij de koffie’ Gezelligheid en werken aan je fitheid

Een fitheid programma voor senioren en mensen die minder goed mobiel zijn. Gezelligheid staat voorop. U leert en doet hier allerlei bewegingen op een stoel. Het doel is om u oefeningen aan te leren die u thuis ook kunt doen, zodat u zolang mogelijk fit blijft  en zoveel mogelijk zelf kan blijven doen.  Fit bij de koffie wordt verzorgd door vrijwilligers die opgeleid zijn door de buurtsportcoaches. Regelmatig komt de buurtsportcoach langs voor begeleiding.  Natuurlijk gaan we ook gezellig  met elkaar babbelen en koffiedrinken.  Deelname is  gratis.

BINGO

Bingo - met leuke prijzen
1 x per maand is er een gezellige Bingo middag. Gezelligheid en kletsen met elkaar staat voorop.

Data Bingomiddag van 14:00 – 17:00 uur onder leiding van Marja Kievit

o

SPELLETJES MIDDAG

Koffie - Kaarten - Kletsen
Spelletjes doen, lachen, koffie, wat fris, een wijntje of een advocaatje met slagroom. U zegt het maar!

Data SPELLETJESMIDDAG van 14:00 – 17:00

CREATIEF KNUTSELEN

Gezellig met elkaar creatief bezig zijn. Iets leuks maken voor een verjaardag of zomaar iets in je huis. Je doet maar wat je wil. Deze activiteit staat onder begeleiding van

Lekker onder begeleiding van Ciska Huijzer je creativiteit laten gaan, niets is te gek. Maak iets voor jezelf of voor je iemand om je heen. Je mag gerust iets leuk voor je buurman of buurvrouw maken. Deelname is helemaal gratis. Wel kan het zijn dat je iets voor het materiaal moet betalen. Dat ligt tussen de € 1,00 en de € 6,00. Uiteraard hoor je vooraf of er iets moet bijbetalen. Wij vinden het gezellig als ook de mede bewoners uit de wijk meedoen. Schroom je niet maar kom gewoon binnen lopen.

Elke eerste maandag van de maand!

Je eigen creativiteit kan je elke 1e maandag van de maand botvieren. Nogmaals, je bent van harte welkom. Wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar info@het-zwaluwnest.nl of geef even een belletje (06 29 46 1011)

Voor de duidelijkheid ook nog even de data’s